Μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η διοικητική μεταρρύθμιση του δημοσίου τομέα, όπως δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών στο Μέγαρο Μαξίμου.
Εξερχόμενος του Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ανέφερε ότι η αναδιάρθρωση του δημοσίου τομέα προχωρά ως προβλέπεται ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα γίνουν απολύσεις ο κ. Στουρνάρας εμφανίστηκε κατηγορηματικά αρνητικός. «Είπαμε όχι, δεν θα γίνουν», δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους. 

Την ίδια άποψη εξέφρασε λίγο μετά και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης  ο οποίος ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθει η αναδιάρθρωση του δημοσίου. Εντός του μηνός θα έχει ολοκληρωθεί το πλάνο προσωπικού είπε και πρόσθεσε ότι έχει απομείνει η καταγραφή τεσσάρων υπουργείων. 

«Όλα θα γίνουν όπως προβλέπεται να γίνουν. Εάν υπάρχουν θέσεις πλεονάζουσες θα γίνει ότι προβλέπεται» είπε ο κ. Μανιτάκης αν και όπως εκτίμησε δεν θα γίνουν απολύσεις.