Επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς όπως αναφέρει «ο ανωνυμογράφος του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δεν τόλμησε να απαντήσει ούτε επωνύμως ούτε ενυπογράφως, όπως του ζήτησα».
«Ούτε σε ένα από τα 12+2 πολιτικά ερωτήματα που έθεσα. Φαίνεται, στην Νέα Δημοκρατία, όπως και στο ΠΑΣΟΚ, ξέρουν να υπογράφουν μόνο τα Μνημόνια, τις αρχηγικές εγγυητικές επιστολές παράδοσης της εθνικής Κυριαρχίας, τις συμφωνίες εξαγνισμού της διαφθορέα Siemens, τα εντάλματα πληρωμής των γνωστών-αγνώστων εταιριών και τραπεζών- συμβούλων αποκρατικοποίησης και τις αντισυνταγματικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου» αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να αναλαμβάνουν ευθύνες και να λογοδοτούν φαίνεται ότι ούτε το θέλουν ούτε το αντέχουν. Οι πολίτες όμως τους μάθανε, τους ξέρουν και τους ζητάνε λογαριασμό. Κι εμείς δεν θα πάψουμε να μιλάμε, να ρωτάμε, να αγωνιζόμαστε και να απαντάμε αρμοδίως και όπως αρμόζει. Όσοι και όποιοι κι αν ενοχλούνται. Δεν μας φοβίζουν οι ξέπνοοι βρυχηθμοί και οι ρόγχοι του σάπιου πολιτικού συστήματος εξουσίας» καταλήγει η κυρία Κωνσταντοπούλου.