Οξύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης πραγματοποίησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με ανακοίνωσή τους, σχολιάζοντας τον τραγικό θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα, από αναθυμιάσεις.
«Νεαρά παιδιά που έστειλαν οι οικογένειές τους να σπουδάσουν βρίσκονται αυτή τη στιγμή νεκρά τα μισά, διασωληνωμένα στην Εντατική τα υπόλοιπα, επειδή στα πλαίσια του δόγματος Α. Γεωργιάδη "όσοι δεν προσαρμόζονται πεθαίνουν", δοκίμασαν να ζεσταθούν με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι. Η πολιτική της λιτότητας και της φτώχειας που αποφασίζει η τρόικα και υλοποιεί η συγκυβέρνηση των τριών προθύμων Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη πέρα από τη δυστυχία και την εξαθλίωση, σπέρνει και το θάνατο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε την οδύνη μας για τα παιδιά που πέθαναν, απευθύνουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειές τους, προσευχόμαστε να διαφύγουν κάθε κίνδυνο εκείνα που νοσηλεύονται και δεσμευόμαστε να εντείνουμε τον πολιτικό αγώνα μας για να δοθεί τέλος σε αυτή τη μεθοδευμένη επιχείρηση εξόντωσης της Ελληνικής Κοινωνίας» επισημαίνεται.