Αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα των εκλογών την δεύτερη Κυριακή δηλώνουν, οι δυο " μονομάχοι" της κάλπης για το δήμο Χανίων, Μανώλης Σκουλακης και Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Μετά την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος ο κ. Σκουλακης επικεφαλής του συνδυασμού "Χανιά ο Δήμος μας Αλλάζει" δήλωσε:

"Tα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στο συνδυασμό μας για το πρόγραμμα, τις θέσεις μας και την ποιότητα. Η εμπιστοσύνη αυτή μας δίνει δύναμη και μας φορτώνει ευθύνες για να συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά την προσπάθεια που ξεκινήσαμε. Καλούμε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν, να συμπορευτούν μαζί μας για την επίτευξη του τελικού στόχου την ερχόμενη Κυριακή, για ένα νέο ξεκίνημα στο δήμο μας... Η ψήφος της επόμενης Κυριακής αποτελεί ψήφο ευθύνης για το μέλλον του τόπου μας, το αύριο των παιδιών μας".

Αισιοδοξία για τη δεύτερη Κυριακή επικρατούσε στα γραφεία του συνδυασμού "Χανιά Ανοιχτή Πολιτεία" μετά τα αποτελέσματα των εκλογών

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα ο κ Αρχοντάκης δήλωσε:

"Νομίζω ότι οι πολίτες των Χανίων απέδειξαν ότι δεν μπαίνουν σε κομματικά καλούπια δεν μπαίνουν σε γραμμές και σε μεγάλο βαθμό ψηφίζουν αυτοδιοικητικά. Αυτό αναμένουμε να επιβεβαιωθεί και τη δεύτερη Κυριακή και να μας δώσουν την ευκαιρία να μας εμπιστευτούν στη νέα μας θέση στον δήμο Χανίων".


TAGS