Επίθεση στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή την ομιλία του για τη φορολογική μεταρρύθμιση.
«Επιχειρώντας να αποκρύψει πόσο λανθασμένη και αντίθετη, όχι μόνο με την κοινή λογική, αλλά και με την απλή αριθμητική, είναι η φορολογική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας υπέπεσε και πάλι στο ίδιο επαίσχυντο ολίσθημα. Μιλώντας εκτός κειμένου, κατά την παρουσίαση της πρότασης, ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να εκμεταλλευθεί κομματικά το τραγικό δυστύχημα των δύο νέων στη Λάρισα, που συγκλόνισε όλους τους Έλληνες» είπε ο κ. Κεδίκογλου.

«Πριν από μόλις δύο ημέρες, είχαμε επισημάνει πόσο θλιβερή πολιτική κατάπτωση είναι μια τέτοια πρακτική. Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας την επανέλαβε» συμπλήρωσε.

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Ντροπή και αίσχος» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα όσα αναφέρει σε σχόλιό του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Αλ. Τσίπρα ο οποίος σήμερα έκανε αναφορά στον θάνατο των δύο νέων στη Λάρισα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Πράγματι δυο φορές έχει μιλήσει εκ μέρους της κυβέρνησης ο κ. Κεδίκογλου για τον άδικο χαμό των φοιτητών στη Λάρισα όχι για να ζητήσει συγγνώμη για τα τραγικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή και αίσχος!».