Ανασχηματισμό στην κυβέρνηση έκανε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων το MEGA, προκαλώντας την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου.


Σε ανακοίνωσή του ο Σίμος Κεδίκογλου σημειώνει χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα ανασχηματισμού. Τελεία και παύλα».


Μία ημέρα μετά τη συνέντευξη Βενιζέλου, ο οποίος ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση με πολιτικά στελέχη», φαίνεται ότι το Μεγάλο Κανάλι θέλησε να κάνει follow up, την ώρα που στελέχη του συχνά ρωτούν τους συνομιλητές τους «γιατί να μη γίνει ο Βενιζέλος αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση»;
 

Έτσι λίγο πριν τα αθλητικά οι παρουσιαστές του καναλιού επανήλθαν στο θέμα για να διαβάσουν την διάψευση του κ. Κεδίκογλου, ενώ προσπάθησαν να δικαιολογηθούν, προβάλλοντας ως επιχείρημα τα όσα είπε ο κ. Βενιζέλος.


Σημειώνεται ότι ο κ. Βενιζέλος είχε ανοίξει τη συζήτηση για τον ανασχηματισμό, σε συνέντευξή του στο κανάλι το βράδυ της Δευτέρας λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση με πολιτικά στελέχη σχολιάζοντας μάλιστα ότι χρειάζονται και αλλαγές προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα».

 

Πάνος Ρασσιάς

 

Σχετικό θέμα: Βενιζέλος για την κάθοδο στις εκλογές: «Μικρή σημασία έχει αν θα ηγηθώ εγώ»