ΔΗΜΑΡ: Οι επίορκοι έπρεπε να απολυθούν πριν μας το πει η τρόικα

ΔΗΜΑΡ: Οι επίορκοι έπρεπε να απολυθούν πριν μας το πει η τρόικα
Τη θέση ότι οι επίορκοι θα έπρπε να είχαν απολυθεί πολύ πριν το πει η τρόικα, εξέφρασε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος.
«Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, οι επίορκοι να απολυθούν χωρίς δεύτερη συζήτηση- και συμφωνώ ότι έχει καθυστερήσει αυτή η διαδικασία. Έπρεπε να έχουν απολυθεί χθες, προχθές, πολύ πριν το πει η τρόικα», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως το να στοχοποιείται ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης «είναι η εύκολη λύση και είναι απαράδεκτο να το κάνει κάποιος αυτό», σημειώνοντας ότι «το σχέδιο που έχει επεξεργαστεί ο κ. Μανιτάκης περιλαμβάνει τις απολύσεις των επιόρκων, το κλείσιμο οργανισμών, τη συγχώνευση οργανισμών, την πολύ σκληρή αξιολόγηση, τις μετακινήσεις».

«Δεν είναι μόνο θέμα του κ. Μανιτάκη. Όλα τα υπουργεία πρέπει να δώσουν σχέδια, δεν είναι μόνο το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Αν το "x" υπουργείο δεν δίνει σχέδια, αντιλαμβάνεστε τη δυσκολία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Υπάρχει καθυστέρηση, κωλυσιεργία», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο