Προ των πυλών βρίσκεται η όγδοη κοινοβουλευτική ομάδα της Βουλής καθώς ανεξάρτητοι βουλευτές θα καταθέσουν στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη το σχετικό έγγραφο.
Στη νέα κοινοβουλευτική ομάδα, που θα ονομάζεται «Ανεξάρτητοι Βουλευτές» θα προσχωρήσουν βουλευτές των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση και είχαν διαγραφεί κατά την ψήφιση του Μνημονίου και του Προϋπολογισμού.

Eπικεφαλής της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Παραστατίδης, ενώ εκτός της ΚΟ επέλεξαν να μείνουν ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Θεόδωρος Σολδάτος, ο Γιάννης Κουράκος και Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα συγκροτείται μεταξύ άλλων από τους: Θεόδωρο Παραστατίδη, Ανδρέα Λοβέρδο, Χρήστο Αηδόνη, Μάρκο Μπόλαρη, Οδυσσέα Βουδούρη, Πάρι Μουτσινά, Γιώργο Κασαπίδη, Νίκο Σταυρογιάννη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει το έγγραφο οκτώ βουλευτές και αναμένονται ακόμη δύο, ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Μίμης Ανδρουλάκης.