“Είναι άνευ σημασίας όσα είπε την Κυριακή σε συνέντευξή του ο Ευάγγελος Αντώναρος για τον Κώστα Σημίτη”.Με αυτή την απαξιωτική φράση απάντησε στην πρεμιέρα του ως εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ, ο κ. Μιχελάκης στα όσα περί μη παραπομπής του κ. Σημίτη για την πολύκροτη υπόθεση SIEMENS είχε υποστηρίξει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Εν πολλοίς ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας πέταξε στο "καναβάτσο" τον κ. Αντώναρο ο οποίος μέσου του “ΒΗΜΑΤΟΣ” ανέτρεψε στην κυριολεξία μια ρητορική δεκαετίας την οποία χρησιμοποίησε ο κ. Καραμανλής για το ΠΑΣΟΚ και τον Κώστα Σημίτη προσωπικά και με βάσει την οποία κέρδισε την εκλογική αναμέτρηση το 2004. Το βασικό ερώτημα το οποία προκύπτει είναι εάν ο κ. Αντώναρος ενήργησε εφ εαυτού ή διατελούσε σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Κομματικά στελέχη τα οποία επί χρόνια βρέθηκαν στο πλευρό του πρώην Πρωθυπουργού διερωτώνται εάν ο κ. Καραμανλής έδωσε μια τέτοια παραγγελία στον κ. Αντώναρο. Μέχρι σήμερα πάντως η Παναγή Κυριακού δεν έχει δείξει να ενστερνίζεται τα όσα υποστήριξε ο συνεργάτης του κ. Καραμανλή διατηρώντας αποστάσεις ασφαλείας απο το όλο ζήτημα.