Επίθεση κατά των γιατρών με αφορμή την κατάληψη του υπουργείου Υγείας εξαπέλυσε ο ΛΑΟΣ με ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο για συμπεριφορές που αδικούν πρωτίστως τους γιατρούς.

Συγκεκριμένα ο ΛΑΟΣ σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των γιατρών στην κατάληψη του υπουργείου Υγείας υποστηρίζει ότι «σκηνές σαν κι αυτές δεν τις ζήσαμε ούτε με τους φορτηγατζήδες που έχουν μάθει σε έναν άλλο τρόπο συμπεριφοράς στην άσφαλτο».

Ο ΛΑΟΣ εκτιμά ότι οι γιατροί «της προσφοράς στον άρρωστο, των νοσοκομείων και της λευκής μπλούζας» θα πρέπει να σεβαστούν την ιδιότητά τους -όσο και αν κατάφωρα αδικούνται- γιατί, όπως υποστηρίζει, "αδικούν περισσότερο τους εαυτούς τους με αυτές τις συμπεριφορές".

Επίσης ο ΛΑΟΣ μέσω του εκπροσώπου του Κ. Αϊβαλιώτη δηλώνει δικαιωμένος για την εκτίμησή του ότι η χώρα μας θα έπαιρνε από την Ευρώπη «και τα τρία "προικιά"» δηλαδή, «και Ευρωομόλογο, και "κούρεμα" του χρέους και επιμήκυνση αποπληρωμής του». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματος η διαφαινόμενη εξέλιξη σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης δικαιώνει το ΛΑΟΣ.

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ επίσης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχετικά με τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα καλεί την κυβέρνησαη «επιτέλους να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματος η αλήθεια είναι πως «όλων το εισόδημα θα μειωθεί κατά 1/3» επειδή, όπως υποστηρίζει, «είναι, δυστυχώς, "νόρμα" της Ε.Ε να πάει από τις 24.000 ευρώ στις 17.000 το κατά κεφαλήν μας εισόδημα».

Τέλος εκφράζει την λύπη του για την επίθεση που δέχθηκε στην Αίγυπτο έλληνες δημοσιογράφοι, λέγοντας ότι «έχουμε σε εξέλιξη μια επανάσταση, και στις επαναστάσεις όλα είναι αναμενόμενα».