Να είναι παραγωγικοί και μαχητικοί ζήτησε από τους τομεάρχες ο Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση του οργάνου των υπευθύνων τομέων της ΝΔ.

Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε στο σχήμα ο κ. Σαμαράς αρχές Ιανουαρίου.

Στην αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι αυτές οι συναντήσεις θα είναι συνεχείς και κάθε μήνα θα γίνονται και με τη συμμετοχή των γραμματέων του κόμματος. "Υποχρέωσή μας είναι να είμαστε μαχητικοί", τους είπε και τους ζήτησε να κάνουν αντιπολίτευση γόνιμη, παραγωγική και μαχητικοί "όπως το ζητάει κόσμος".

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε πως οι πολιτικές θα συναποφασίζονται ώστε να υπάρχει ενιαία γραμμή και στη συνέχεια συντονισμός. "Να δώσουμε τη μάχη συσπειρωμένοι", τους επεσήμανε και τους παρακάλεσε να έχουν πειθαρχία στην ώρα προσέλευσης στις συνεδριάσεις.

Παράλληλα τους ζήτησε να μην χρησιμοποιούν ξύλινες, τυποποιημένες, στρογγυλοποιημένες θέσεις. "Αυτή η πολιτική έχει πεθάνει", τους ανέφερε καλώντας τους να αγωνιστούν με σύγχρονες ιδέες "που οδηγούν την Ελλάδα που οραματιζόμαστε".