Αναποτελεσματική χαρακτηρίζει ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, την πολιτική του υπουργού Δημόσιας Τάξης για το κέντρο της Αθήνας και καλεί τον κ. Δένδια να κάνει μία βόλτα στην Ομόνοια μετά τις 9 το βράδυ για να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι. 
«Στο πλαίσιο της παραπλάνησης του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση, για δήθεν ανάπτυξη και ευνομία στη χώρα, όπως το τέχνασμα για την έναρξη των έργων της "Ολυμπίας οδού", ο κ. Δένδιας συνεχίζει τις παραστάσεις με τις επιχειρήσεις "σκούπα" που υποτίθεται ότι κάνει στο κέντρο της Αθήνας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καπερνάρος και προτείνει στον υπουργό να κάνει μία βόλτα μόνος του, μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή της Ομόνοιας και τις γειτονιές γύρω από αυτή για να διαπιστώσει ποια είναι τα αποτελέσματα αυτών των επιχειρήσεων.

«Η πολυδιαφημισμένη πολιτική του δεν έχει επιφέρει την παραμικρή αλλαγή στο παραεμπόριο και την παρανομία στο κέντρο. Ας σοβαρευτεί και ας διαλέξει το δρόμο της πρόληψης αντί της ψευτοκαταστολής», καταλήγει στη δήλωσή του ο αρμόδιος τομεάρχης των Ανεξάρτητων Ελλήνων.