Την επίθεση κατά του πρώην υπουργού, Γιώργου Σούρλα καταδίκασε ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

«Ποιοι είχαν στόχο τον πρώην Υπουργό και νυν Γενικό Γραμματέα Γιώργο Σούρλα που μάχεται τη διαφθορά; Τα κυκλώματα των πετρελαίων του Στρατού που ξεσκέπασε (χωρίς να τιμωρηθεί κάποιος) με αδιάσειστα στοιχεία; Τα κυκλώματα των 2 δισ. πλαστών τιμολογίων που αποκάλυψε πρόσφατα; Μήπως τώρα ψάχνει νέες μαφίες που ρουφάνε το χρήμα των Ελλήνων και του έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα;» αναρωτήθηκε.

«Οι δηλώσεις συμπάθειας και καταδίκης που διαβάζω από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, μόνο και μόνο για να πούνε κάτι, δεν με καλύπτουν. Προσωπικά στέλνω στο Γιώργο Σούρλα το μήνυμα να συνεχίσει να πράττει αυτό που πάντα ήταν για τον ίδιο, στάση ζωής. Να μάχεται χωρίς φόβο τους διαφθορείς και οικονομικούς εγκληματίες του τόπου μας» σημείωσε.

«Απλά να υπενθυμίσω ότι ήταν και ο πρώτος πολιτικός που έφερε στη Βουλή το θέμα Κοσκωτά, όταν ακόμα τον τότε πανίσχυρο τραπεζίτη και εκδότη, προσκυνούσαν οι περισσότεροι του πολιτικού συστήματος. Ακόμα και της ΝΔ» κατέληξε ο κ. Κουίκ.