Αφού έχει γίνει κουβάρι με τις συνιστώσες του, που δεν μπορεί να ακουμπήσει, ο κ. Τσίπρας ξεσπά σε αληθινό παραλήρημα ενάντια σε ό,τι θετικό συμβαίνει στη χώρα, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αμφισβητεί τις πρόσφατες επιτυχίες της Ελλάδας, για τις οποίες μιλάει με πρωτοσέλιδα όλος ο διεθνής Τύπος και ξεχνάει ότι τα ίδια πρωτοσέλιδα, πριν ένα χρόνο, είχαν γεμίσει με σενάρια καταστροφής για τη χώρα μας.

Επίσης τον κατηγορεί πως ενοχλείται βαθύτατα που η καταστροφολογία, στην οποία είχε τόσο επενδύσει ο ίδιος, τώρα διαψεύδεται και τον ενοχλεί βαθύτατα όταν κάποιος μιλάει για επιτυχία της Ελλάδας.

«Τον ενοχλούν ακόμη και τα εργοστάσια θερμικής επεξεργασίας απορριμμάτων. Φαίνεται προτιμάει τις ανεξέλεγκτες χωματερές», παρατήρησε ο κ. Κεδίκογλου και πρόσθεσε: «Εμείς, πάντως, κατανοούμε απόλυτα τον εκνευρισμό του. Οι συνιστώσες χωρίς συνισταμένη τού κάνουν τον βίο αβίωτο. Μία απορία μόνο έχουμε: τι κακό έχουν πια αυτές οι συνιστώσες, αφού ο ίδιος καθημερινά λέει χειρότερα;».