Σημαντικές επαφές πραγματοποίησε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στο Τορόντο, στην προσπάθειά της να προωθήσει το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας στην καναδική αγορά.

Μταξύ άλλων είχε συνάντηση με την ηγεσία της Air Canada Rouge, της Air Transat και της Canadian Tourism Commission.

Η υπουργός έδωσε συνεντεύξεις στο τηλεοπτικό δίκτυο οικονομικών ειδήσεων BNN, το μεγάλο καναδικό κανάλι CTV και την ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα Toronto Star.

Η υπουργός παρευρέθηκε στην πολυάνθρωπη εκδήλωση του Hellenic Heritage Foundation, όπου βραβεύθηκε ο ιδρυτής της Blackberry Μάικ Λαζαρίδης με το βραβείο «Lifetime Achievement Award». Η υπουργός μίλησε για τον ελληνικό τουρισμό και το θετικό κλίμα το οποίο υπάρχει πλέον στη μακροοικονομική προοπτική της Ελλάδας, ενώ κάλεσε τους Ελληνες ομογενείς να επισκεφθούν την Ελλάδα φέτος.

Στην εκδήλωση ο Στέλιος Βασιλάκης, υπεύθυνος Στρατηγικής και Νέων Προγραμμάτων του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» ανακοίνωσε ότι το ίδρυμα θα προσφέρει δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο πανεπιστήμιο York του Τορόντο.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο Μητροπολίτης Καναδά κ. Σωτήριος, ο πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά Ελευθέριος Αγγελόπουλος, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο Δημήτρης Αζεμόπουλος και άλλοι επώνυμοι κι ανώνυμοι της Ελληνικής παροικίας του Τορόντο.