Πυρά στην κυβέρνηση εξαπέλυσε εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τη πως συνεχίζει να αγνοεί συστηματικά την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ).

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση «συζητά με την τρόικα την πορεία του μνημονιακού προγράμματος, σφυρίζοντας αδιάφορα μπροστά στην έκθεση του ΔΝΤ» και προσθέτει ότι «η ομολογία του μνημονιακού εγκλήματος ακόμα και από τους ίδιους τους εμπνευστές του, δεν πρόκειται καν να τεθεί στο τραπέζι της δήθεν διαπραγμάτευσης».

Την ώρα που ο πρωθυπουργός κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ως υπονομευτή της εθνικής προσπάθειας και φλερτάρει ανενδοίαστα με την ακροδεξιά, σημειώνει το κόμμα, «προχωρά ακάθεκτος στην υλοποίηση της καταστροφικής πολιτικής των απολύσεων, των εξοντωτικών φόρων και της διάλυσης του παραγωγικού ιστού της χώρας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι γίνεται παραπάνω από ξεκάθαρο ότι στόχος της τρόικας και της κυβέρνησης δεν είναι η έξοδος από την κρίση, αλλά η υλοποίηση του σχεδίου της λιτότητας, της διάλυσης των εργασιακών δικαιωμάτων και των ιδιωτικοποιήσεων.

TAGS