Με τηλεφωνική του παρέμβαση στη ζωντανή εκπομπή της ΝΕΤ που μεταδίδεται μέσω Διαδικτύου, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τους εργαζόμενους στην δημόσια ραδιοτηλεόραση ότι όταν υπήρχε ένα μεγάλο γεγονός έκαναν απεργία και τους είπε επίσης ότι δεν είναι πολιτισμένοι άνθρωποι.

«Σας υπενθυμίζω ότι η ΕΡΤ ξεκίνησε τον πόλεμο. Έρχεται ο Ολάντ, απεργία. Έρχεται η Μέρκελ, απεργία. Κάνει ταξίδι ο Σαμαράς στην Κίνα απεργία. Τόσο καιρό δεν είχατε καμία διάθεση να μιλήσετε με την κυβέρνηση. Τώρα δεν έχει η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Έχετε απεργήσει περισσότερες ώρες από ότι εργαστήκατε το τελευταίο εξάμηνο. Το δικαίωμα της απεργίας έχει και ευθύνες. Τόσα χρόνια στην ΕΡΤ υπήρχε κατάχρηση δικαιωμάτων. Οχι από όλους αλλά υπήρχε», σημείωσε και κατηγόρησε όλες τις κυβερνήσεις καθώς όπως είπε «υπήρχε πλεονάζον προσωπικό, άτομα με τρεις και τέσσερις δουλειές που έπαιρναν παχυλούς μισθούς εδώ και 40 χρόνια. Το πρόβλημα δεν είναι οι καλοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αλλά οι άλλοι».

Τέλος, κατηγόρησε την ΕΡΤ για απόπειρα εκβιασμού εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας: «Οταν κάνετε απεργία σε κάθε μεγάλο γεγονός της κυβέρνησης, αποδεικνύετε ότι δεν είστε πολιτισμένοι άνθρωποι. Δείξατε ακραία κοινωνική ανευθυνότητα».