Επίθεση στους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη εξαπέλυσε ο βουλευτής Ν. Φθιώτιδος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, για το ζήτημα της ΕΡΤ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είχαν συμφωνήσει για την αναδιοργάνωση της ΕΡΤ.

«Είναι κοινός τόπος ότι η ΕΡΤ, προνομιακός χώρος σιτίσεως των εκλεκτών της αριστεράς, ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ αριστερών πρακτικών και πολιτικών, πρέπει οπωσδήποτε να αναδιοργανωθεί και να ανασυσταθεί εκ βάθρων. Αποτελεί κοινή απαίτηση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. 

Οι κυβερνητικοί μας εταίροι, το γνωρίζουν άριστα και είχαν συμφωνήσει για την αναδιοργάνωση αυτή. Ατυχώς όμως υπαναχωρούν, ως μη όφειλαν, καθώς δεσμεύονται και αυτοί, όπως εμείς, για συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις. 

Εμείς θα παραμείνουμε σταθεροί, ανεξαρτήτως κόστους, στην προσπάθεια δημιουργίας ΚΡΑΤΟΥΣ και μάλιστα ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΡΑΤΟΥΣ σύγχρονου, λειτουργικού, αποτελεσματικού. 

Αν οι εταίροι μας δεν τολμούν ή δεν αντέχουν, πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους, μιας και ο τελικός κριτής όλων είναι ο ελληνικός λαός» δήλωσε.