Το μεγαλύτερο ρουσφέτι της ΕΡΤ ήταν ο υπουργός που αποφάσισε το κλείσιμό της, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από την Ικαρία.

«Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μόνο οι 2.600 εργαζόμενοι αλλά είναι ο εθνικός ύμνος, είναι το δικαίωμα των ακριτών, η ενημέρωση του ναυτικού και της ομογένειας», τόνισε και αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών είπε πως «απόψε παίζεται το θέατρο της Δευτέρας».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε πως η κυβέρνηση εκτελεί τις εντολές των εταίρων, των δανειστών και των τραπεζιτών, εφαρμόζει τα μνημόνια και το επόμενο βήμα της θα είναι η εφαρμογή του μνημονίου 3 που θα φέρει το κούρεμα των καταθέσεων.

«Μετά τις απανωτές αποτυχίες ΔΕΠΑ και ΟΠΑΠ, πάνε για νέο μνημόνιο με κούρεμα όλων των καταθέσεων», εκτίμησε προσθέτοντας πως «αυτή η πολιτική δεν έχει μέλλον και ο πρωθυπουργός ονόμασε την τραγωδία που ζούμε success story».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, σχετικά με τα εθνικά θέματα, ανέφερε ότι η κυβέρνηση πάει για σχέδιο Ανάν 2 και παράδοση του ονόματος Μακεδονία, ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχει πια η Ευρωπαϊκή Ένωση που οραματίστηκε ο Κ. Καραμανλής αλλά η Ε.Ε. της Μέρκελ και του Σόιμπλε.

«Καλώ όλους, αύριο να υποδεχτούν τον κ. Σόιμπλε στους δρόμους», είπε ο κ. Καμμένος και προέτρεψε όλους όσους παρευρέθηκαν στην ανοιχτή συζήτηση να γίνουν κοινωνοί της εθνικής πρότασης του κινήματος που είναι, όπως είπε, και οικονομική και πολιτική.