«Καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε να υπάρξει λύση και να επαναλειτουργήσει με όλες τις συχνότητες η δημόσια ραδιοτηλεόραση με κανονικό πρόγραμμα» δήλωσε  ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως σημείωσε, δεν είναι μόνο το ζήτημα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, αλλά και της λειτουργίας της κυβέρνησης, η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε στηρίζεται από τρία κόμματα και «θα πρέπει να εξασφαλίζει κοινό τόπο, κοινή θέση».

Προανήγγειλε κοινή συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ με τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής πριν τη σύσκεψη ώστε να παρουσιάσει τα νέα δεδομένα.

«Αναγκαίο είναι να υπάρξει επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας στη βάση των νέων δεδομένων όχι μόνο για την εθνική ραδιοτηλεόραση αλλά και για το σύνολο των ζητημάτων που προσδιορίζουν την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί για τη χώρα», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

«Προέχει το συμφέρον του τόπου και της κοινωνίας», υπογράμμισε ο κ. Κουβέλης και συνέχισε λέγοντας ότι «πρέπει ο τόπος να οδεύσει προς διέξοδο από την κρίση».

Όπως σημείωσε, η υπευθυνότητα της ΔΗΜΑΡ είναι διαρκώς παρούσα, όπως και η θέλησή μας να οδηγήσουμε στο δρόμο που οδηγεί έξω από τα αδιέξοδα στα οποία περιήλθε η χώρα».