Οι τρεις αρχηγοί είχαν καταλήξει σε λύση για την ΕΡΤ, η οποία μάλιστα είχε αποτυπωθεί εγγράφως, ωστόσο η ΔΗΜΑΡ επέλεξε να υπαναχωρήσει, ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Δεν μπορείς να εξυγιάνεις την δημόσια ραδιοτηλεόραση χωρίς ούτε μια απόλυση, πρέπει να πούμε την αλήθεια στους πολίτες» τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στη συνέχεια στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Αξιολογούμε πώς η χώρα έχει προτεραιότητες και η πρώτη είναι η από αυτές είναι η σταθερότητα. Το ΠΑΣΟΚ έλαβε χθες μια ομόφωνη όσο και γενναία απόφαση να συνεχιστεί η προσπάθεια παρά την αρχική μονομερή ενέργεια που έλαβε η Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο κ. Σαμαράς αποδέχθηκε πως η διακοπής μετάδοσης του προγράμματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ήταν λάθος καθώς και την ανάγκη επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας, πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και ο αρχηγός της θα πρέπει να σταθμίσουν το συμφέρον της χώρας, και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του», επισήμανε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.