Τις ευχές του στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των νέων, που ρίχνεται αύριο στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έστειλε με δήλωσή του ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

«Όπως είναι γνωστό, από 21 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου διεξάγεται στην Τουρκία το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων κάτω των 20 ετών της FIFA. Σε αυτή τη διοργάνωση τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η ίδια φανταστική ομάδα που αποτελεί τη συνέχεια της Εθνικής Νέων κάτω των 19, η οποία πέρυσι, μετά από υπερπροσπάθεια πολλών αγώνων και επίδειξη καταπληκτικού ποδοσφαίρου, έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ιωαννίδης και καταλήγει:

«Για άλλη μία φορά είμαστε κοντά τους και ευχόμαστε, από αύριο που ξεκινούν οι υποχρεώσεις τους -ο πρώτος αγώνας είναι με το Μεξικό- να σημειώνουν μόνο νίκες και εμφανίσεις ανάλογες με τις περυσινές, κάνοντάς μας πάλι υπερήφανους. Ήδη, έχω παρακαλέσει τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο., τον κ. Γιώργο Σαρρή, να μεταφέρει στους διεθνείς νέους μας τις παραπάνω σκέψεις και ευχές, που εκφράζουν, πιστεύω, όλους τους Έλληνες φιλάθλους».