Την παραίτησή του υπέβαλε στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ο Βασίλης Οικονόμου κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Οικονόμου, λόγω της διαφωνίας του με την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του προέδρου και της ΚΟ, αλλά δεν έγινε δεκτή από τον κ. Κουβέλη.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης εξετάστηκαν όλες οι προτεραιότητες των βουλευτών του κόμματος και αποφασίστηκε ότι η ΔΗΜΑΡ θα στηρίζει τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης όπου συμφωνεί και όπου διαφωνεί θα εκφράζει τις αντιρρήσεις της.

Σε ανακοίνωση που εξεδόθη μετά το τέλος της συνεδρίασης αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκειά της τέθηκαν όλες οι προτεραιότητες των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ για το επόμενο διάστημα, καθώς και οι υπό εκκρεμότητα προτάσεις νόμου του κόμματος». Όπως εξηγούσαν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ θα επιμείνουν στην πρόταση για κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που οδήγησε στο κλείσιμο της ΕΡΤ, καθώς και στην πρόταση νόμου για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και αναμένουν την στάση του ΠΑΣΟΚ.