current views are: 1

28 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση04:15

Αμφισβητούν ευρήματα δημοσκόπησης στην Κουμουνδούρου

Μια έμμεση βοήθεια ώστε να μετριαστούν οι εσωκομματικές αντιδράσεις ισχυρίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσε η πρόσφατη κυβερνητική κρίση.

Δημοσίευση 04:15’
αρθρο-newpost

Μια έμμεση βοήθεια ώστε να μετριαστούν οι εσωκομματικές αντιδράσεις ισχυρίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσε η πρόσφατη κυβερνητική κρίση.

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης

Μια έμμεση βοήθεια ώστε να μετριαστούν οι εσωκομματικές αντιδράσεις ισχυρίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσε η πρόσφατη κυβερνητική κρίση. Το γεγονός ότι η χώρα έφτασε πολύ κοντά στις κάλπες μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την Κυβέρνηση έκανε και τους πλέον επιφυλακτικούς  στις εσωκομματικές διαδικασίες να επανεξετάσουν την στάση τους μπροστά στο ενδεχόμενο μιας εκλογικής αναμέτρησης.

«Δεν λέμε ότι τα προβλήματα τελείωσαν λένε στελέχη της Κουμουνδούρου.Όμως τα πρόσφατα γεγονότα  έκανε πολλούς από εμάς να σκεφτούμε ότι δεν υπάρχει χρόνος ούτε η πολυτέλεια για μουρμούρες και γκρίνιες την συγκεκριμένη στιγμή. Είναι εμφανές ότι τα πράγματα είναι ρευστά και η συγκεκριμένη κυβέρνηση έχει ελάχιστο χρόνο μπροστά της. Άρα εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα αφού κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί από τον Σεπτέμβριο και μετά».

Οι ίδιοι άνθρωποι προσβλέπουν σε μια ομαλή συνεδριακή διαδικασία, όπου ο καθένας θα έχει τις απόψεις τους χωρίς ωστόσο να τις προτάξει δημιουργώντας σοβαρές εσωκομματικές τριβές.

Σχολιάζοντας ακόμα την πρόσφατη δημοσκόπηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία η ΝΔ παραμένει πρώτο κόμμα δεν έκρυβαν την έκπληξη τους λέγοντας ότι είναι τουλάχιστον περίεργο μετά από τα τελευταία γεγονότα στην ΕΡΤ το κόμμα του Αντ. Σαμαρά να διατηρεί τα ποσοστά του και μάλιστα να παρουσιάζει και μια μονάδα διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά το «φλερτ» με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη επεσήμαιναν ότι «εάν η ΔΗΜΑΡ συνεχίσει να εμφανίζεται αναποφάσιστη  μπροστά στα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον τόπο και εάν τα στελέχη της δεν αποφασίσουν σύντομα με ποιόν είναι (με το μνημόνιο ή ενάντια στο μνημόνιο) οι ψηφοφόροι τάχιστα της θα απορροφηθούν από άλλους κομματικούς μηχανισμούς».


σχετικα αρθρα