Θέματα ναυτιλιακής πολιτικής και επιχειρηματικότητας, συζήτησε με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και ο Γ. Πλακιωτάκης.

Στη συνάντηση, παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ κ. Κ. Τασούλας, ο διευθυντής του Γραφείου του προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Αρβανιτόπουλος και ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της ΝΔ κ. Γ. Πλακιωτάκης.

"Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην απόσχιση του Λιμενικού Σώματος από την Εμπορική μας Ναυτιλία και δεσμευόμαστε για την επανασύνδεσή του με αυτή", τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Πλακιωτάκης.

"Το ΠΑΣΟΚ, με την πολιτική του, στερεί στους Ελληνες εφοπλιστές τη δυνατότητα για ένα ενιαίο και σταθερό θεσμικό πλαίσιο. Διακυβεύει αδικαιολόγητα έναν από τους πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας, σε μια εποχή όπου οφείλουμε να επενδύουμε στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα", υπογράμμισε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της ΝΔ.