Πίσω πήρε τη διάταξη που επέτρεπε σε δικηγορικες εταιρείες να ανόιγουν παράρτημα και σε άλλες πόλεις εκτός από την έδρα τους ο υφυπουργος Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης. Η ανακοίνωση Σαχινίδη ικανοποίησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Πρωτόπαπα ο οποίος δήλωσε ότι το ζήτημα λύθηκε και ευχαρίστησε τον κ. Σαχινίδη.

Νωρίτερα, ο κ. Χρήστος Πρωτόπαπας είχε δηλώσει ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διαφωνούν με το άρθρο 6 του νομοσχεδίου που επιτρέπει σε δικηγορικές εταιρείες να ανοίγουν παραρτήματα σε όλες τις πόλεις της χώρας. “Εάν δεν αλλάξετε το άρθρο δεν πρόκειται να το ψηφίσουμε” είχε ξεκαθαρίσει. Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος είπε ότι συμφωνεί με τον κ. Πρωτόπαπα και ότι η ΝΔ προτίθεται να καταθέσει ονομαστική ψηφοφορία για το θέμα.

Μάλιστα ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι δεν είναι δυνατόν να έχει υποσχεθεί από χθες ο υπουργός ότι θα αλλάξει το άρθρο και η αλλαγή που φέρνει σήμερα ουσιαστικά να μην είναι αλλαγή. "Οι βουλευτές δεν ανέχονται την κοροϊδία και αν δεν υπάρχει αλλαγή θα καταψηφίσουν".