Αηδόνης: Ο Σαμαράς έπρεπε να διαλέξει το «παλιά Ελλάδα»

Αηδόνης: Ο Σαμαράς έπρεπε να διαλέξει το «παλιά Ελλάδα»

Επρεπε να διαλέξει τον τίτλο "παλιά Ελλάδα" και μάλιστα η "παλαιοτέρα", λέει σε δήλωσή του ο γραμματέας της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Χρήστος Αηδόνης, αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στο 9ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Η δήλωση του κ. Αηδόνη:

"Ο πρόεδρος της Ν.Δ. χρησιμοποίησε πολλές φορές στην ομιλία του και στα συνθήματα του Συνεδρίου το σύνθημα "νέα Ελλάδα". Δεν έχει δίκιο. Λάθος τίτλο δίνει στις ενέργεις και τις πρακτικές του. ´Επρεπε να διαλέξει τον τίτλο "παλιά Ελλάδα" και μάλιστα η "παλαιοτέρα". Άλλα έλεγε προ των εκλογών, και επι δύο χρόνια, και άλλα είπε το ίδιο το βράδυ της νίκης του στις εκλογές.

Ακολούθησε τις πρακτικές του 4-2-1 στο διορισμό πολιτικών προσώπων στο δημόσιο. Στους δώδεκα μήνες που κυβερνά, ενώ μιλά για λιγότερο κράτος, ίδρυσε εξήντα δύο υπηρεσίες, γενικές γραμματείες, δήθεν ρυθμιστικές αρχές, επιτροπές κοκ. Ενώ βγήκε με σύνθημα την ανάπτυξη, δεν έκανε απολύτως τίποτε για την ύφεση και την ανεργία. Και χρωμάτισε με μαύρο χρώμα τις ανοικτές οθόνες των τηλεοράσεων".

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο