current views are: 1

1 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση11:56

Παρών δήλωσε ο Μαρκόπουλος στο προσκλητήριο Σαμαρά

Παρών στο προσκλητήριο Σαμαρά για συμπόρευση δηλώνει ο Κώστας Μαρκόπουλος με επιστολή του στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Δημοσίευση 11:56’
αρθρο-newpost

Παρών στο προσκλητήριο Σαμαρά για συμπόρευση δηλώνει ο Κώστας Μαρκόπουλος με επιστολή του στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Παρών στο προσκλητήριο Σαμαρά για συμπόρευση δηλώνει ο Κώστας Μαρκόπουλος με δήλωση που απέστειλε στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ευβοίας κ. Κώστας Μαρκόπουλος απέστειλε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά δήλωση, στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως το «προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μια ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη».

«Στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού έχω αποφασίσει να είμαι παρών», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του κ. Μαρκόπουλου:

«Το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μία ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη.

Το τέλος των Μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας μας χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση. Σπάνια ένας Πρωθυπουργός απευθύνει παρόμοιο προσκλητήριο.

Ο Αντώνης Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας με την πολιτική διορατικότητα για μια μεγάλη παράταξη, που θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα. Απομακρύνει πολιτικούς κλυδωνισμούς και βάζει φραγμούς προς την ακτιβιστική αριστερά που εθίζεται στην καταστροφή και τους νεοναζιστές που επενδύουν στο μίσος

Σε όλη μου την πορεία υπηρέτησα αρχές και αξίες και βάδισα με γνώμονα την ευημερία του ελληνικού λαού.

Εξάλλου, η εκλογή μου στην πρώτη θέση της σταυροδοσίας στην Εύβοια, με αυτές τις αρχές έγινε και τώρα και στις εκλογές του 2009. Την εντολή αυτή δεν την παραχαράσσω, αντίθετα της προσδίδω προστιθέμενη αξία.

Στο προσκλητήριο του Πρωθυπουργού έχω αποφασίσει να είμαι παρών».


σχετικα αρθρα