Με μια δήλωση που αναμένεται να δημιουργήσει νέες αναταράξεις στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής του κόμματος, Νικήτας Κακλαμάνης σχολίασε με δηκτικό τρόπο τη νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

«Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω κανένα σχόλιο για το πώς εξελέγη αυτή η πολιτική επιτροπή. Απλά επισημαίνω ότι ούτε στην Αλβανία του Χότζα δεν χρειάζονταν 24 ώρες για να βγουν τα αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στο Βήμα FM.

Και πρόσθεσε: «Η «Νέα Ελλάδα» δεν είναι όνομα κόμματος, είναι ενδεχομένως το όραμα της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά για την Ελλάδα του αύριο. Η Ν.Δ. δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μετατραπεί σε ένα άνοστο ή άνευρο κόμμα, προκειμένου να χωρέσουν μέσα σε αυτό κάθε είδους πολιτικά καρύδια».

Τέλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Βορίδη, είπε: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι μια ιστορική προσωπικότητα πολιτική, όπου η ιστορία πλέον θα τον κρίνει. Και προσωπικά, σας λέω ότι είχα διαφωνίες και με αυτά που έλεγε, αλλά και με αυτά κυρίως που έπραξε. Ένιωσα όμως και πολλές φορές να με αγγίζουν κάποια λόγια του, κυρίως σχετικά με την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και τα εθνικά θέματα. Δεν χρειαζόταν να γίνει προσωπική αναφορά».