Για προετοιμασία του τέταρτου μνημονίου από την κυβέρνηση και την τρόικα κάνει λόγο σε σχόλιό του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σχολιάζοντας τη σημερινή συνάντηση του υπουργού Εργασίας με την τρόικα.

«Ο Υπ. Εργασίας, δίνοντας για ακόμα μια φορά «γη και ύδωρ» στην τρόικα, πήρε τα συγχαρητήρια των εκπροσώπων των τοκογλύφων δανειστών της χώρας για το κατεδαφιστικό, αντικοινωνικό, αντεργατικό μνημονιακό έργο της κυβέρνησης και συμφώνησε μαζί τους ένα νέο συμβόλαιο εκτέλεσης εργασιακών, μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, συνταξιούχων, ανέργων και μικρομεσαίων επαγγελματιών» τόνισε ο κ. Στρατούλης.

«O ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τον λαό να δώσει με αποφασιστικότητα και ενότητα τη μάχη για να μην περάσει το 4ο τρισχειρότερο μνημόνιο που ετοιμάζουν κυβέρνηση και τρόικα. Για να ανατρέψει τα μνημόνια και την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που τα υπηρετεί. Για να ανοίξει το δρόμο για μια άλλη πολιτική αναπτυξιακής-παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και ριζικής αναδιανομής εισοδημάτων σε όφελος των λαϊκών στρωμάτων» κατέληξε.