ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητικές οι δηλώσεις Λαζαρίδη για την ΕΡΤ

ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητικές οι δηλώσεις Λαζαρίδη για την ΕΡΤ

Την αντίδραση της Κουμουνδούρου προκάλεσαν οι σημερινές αναφορές του βουλευτή Επικρατείας και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού, Χρύσανθου Λαζαρίδη στο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ο κ. Λαζαρίδης υποστήριξε συγκεκριμένα ότι «το "μαύρο" δεν ήταν επιλογή της κυβέρνησης», αλλά «προέκυψε, γιατί κατελήφθη ο ραδιοσταθμός και εξέπεμπε πειρατικό πρόγραμμα».

«Είναι εξόχως προκλητικό να κατηγορούνται οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για το κλείσιμό της από το ίδιο το πρωθυπουργικό επιτελείο που πήρε αυτή την εξωφρενικά αντιδημοκρατική απόφαση που μας ρεζίλεψε ως χώρα διεθνώς», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα πρέπει να γνωρίζει ο κ. Λαζαρίδης ότι αυτός που έκλεισε τη δημόσια τηλεόραση είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ενώ αυτοί που την κρατάνε μέχρι και σήμερα ζωντανή είναι οι εργαζόμενοί της», πρόσθεσε στην ανακοίνωσή του για να καταλήξει:

«Αυτό που ονομάζει «ταμπού» που έσπασε ο κ. Λαζαρίδης με το «μαύρο» στην ΕΡΤ απορρέει από την ίδια αυταρχική, μνημονιακή λογική χάριν της οποίας θα πρέπει να κλείσουν και άλλοι δημόσιοι οργανισμοί, καθώς και σχολεία, νοσοκομεία».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο