Για απρέπειες στη διάρκεια της εκλογής της Πολιτικής Επιτροπής από το Συνέδριο της ΝΔ, έκανε λόγο ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Βλάχος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ. 

«Δεν ξέρω αν μαγειρεύονται τα αποτελέσματα, έχω ακούσει παράπονα από πολλούς», σημείωσε, αναφέροντας ως παράδειγμα ότι εξελέγησαν επιπλέον 14 μέλη ως ισοψηφίσαντες, και τόνισε ότι θα πρέπει να στηθεί κάλπη για την εκλογή γραμματέα, ακόμη και αν υπάρχει ένας μόνο υποψήφιος.

Ο κ. Βλάχος άφησε αιχμές και για τις αραιές συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. «Δεν είχα καμία π.χ. ενημέρωση για τις συντάξεις του ΟΑΕΕ, όπως και σε άλλα πολλά πράγματα. Αρκεί να πω ότι η Κ.Ο. έχει πολύ καιρό να συγκληθεί, η ενημέρωση είναι ελλιπής. Το λέω καλοπροαίρετα. Αν κανείς δεν είναι ενημερωμένος, πώς μπορεί να βγει και να στηρίξει μια πολιτική. Γι’ αυτό κι εγώ είμαι από εκείνους που δεν πολυβγαίνουν, γιατί θέλω τεκμηριωμένο λόγο και ενημέρωση. Αν κάποιος δεν πιστεύει κάτι, δεν μπορεί να βγει και να το πει στην κοινωνία. Αλλιώς είσαι παπαγαλάκι.», είπε ο κ. Βλάχος.