Στα άκρα οδηγείται η κόντρα Καμμένου - ΔΟΛ με αφορμή το σκάφος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 
 
Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας αποκλειστικά στο newpost στέλνει ένα ακόμα μήνυμα στον Σταύρο Ψυχάρη αναφέροντας: «Όταν εγώ ήμουν καπετάνιος εκείνος ήταν ναύτης του Λαμπράκη». Ο κ. Καμμένος μάλιστα είπε πως η υπόθεση δεν θα σταματήσει εδώ και επιφυλάχθηκε για μελλοντικές αποκαλύψεις
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα τις επόμενες μέρες όπως κάποιοι χαρακτηριστικά λένε θα γίνει «του κότερου το κάγκελο» με μπαράζ αποκαλύψεων για μυστικές συναντήσεις εν πλω εκδοτών με νυν και πρώην υπουργούς.   
 
Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος είχε απαντήσει μέσω twitter αφήνοντας προσωπικές αιχμές για τον Σταύρο Ψυχάρη. Η κόντρα ξαναφούντωσε έπειτα από το σημερινό πρωτοσέλιδο «χτύπημα» της εφημερίδας  τα ΝΕΑ για το σκάφος του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την απάντηση Καμμένου μέσω twitter. 
 
Το άρθρο της εφημερίδας που ουσιαστικά ξαναφέρνει στο προσκήνιο την παλιά γνωστή υπόθεση αναφέρει πως η διαδρομή του σκάφους «Iliatoras of London» της οικογένειας Καμμένου, είναι περίεργη καθώς όπως αναφέρει  έως πρόσφατα ανήκε σε offshore εταιρείες με έδρες φορολογικούς παραδείσους ανά τον κόσμο. 
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Νέων πρόκειται για «συντονισμένη προσπάθεια να αποκρυβεί ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του σκάφους όχι μόνο για πολιτικούς, αλλά και για φορολογικούς λόγους» και υποστηρίζει πως το σκάφος ανήκε από το 1993 στον πατέρα του κ. Καμμένου ενώ δηλώθηκε για πρώτη φορά το 2010. 
 
Η εφημερίδα τους συγκροτήματος του κ. Ψυχάρη επικαλείται νέα έρευνα που έχει κάνει σύμφωνα με την οποία σε επίσημη έκθεση εταιρείας εκτιμητών που κλήθηκε το 2007 να αποτιμήσει το σκάφος, για πρώτη φορά αναφέρεται ως ιδιοκτήτης ο Π. Καμμένος. 
 
Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση είχε πρώτος αποκαλύψει ο νυν υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος υποστήριζε πως «ένα πλέγμα τριών off shore καλύπτει τους πραγματικούς ιδιοκτήτες του σκάφους με το οποίο όργωνε το Αιγαίο επί σειρά ετών ο κ. Πάνος Καμμένος».
 
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει επανειλλημένως υποστηρίξει πως το σκάφος δεν ανήκει στον ίδιο και έχει εξηγήσει πως «πρόκειται για παροπλισμένο σκάφος αναψυχής 20 ετών υπό αγγλική σημαία "Ευρωπαϊκής Ένωσης", που κατέχει ο Ηλίας Καμμένος από το 1993, δηλωμένο και φορολογημένο στις Ελληνικές Αρχές και πληρωμένο σε ελληνική τράπεζα». 
 
Μετά μάλιστα το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ο κ. Καμμένος απάντησε μέσω twitter προσωπικά στον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ