Να μπει ένα τέλος στην κοροϊδία του λαού από την κυβέρνηση ζητεί ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάυλος Χαϊκάλης με αφορμή τα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα για την ανεργία

«Για το μήνα Απρίλιο η ανεργία εκτινάχθηκε στο 26,9%, σημαίνει αυτό και πόσο πρέπει να ανησυχούμε όταν ο αριθμός των ανθρώπων που δεν εργάζονται τείνει να φτάσει τον αριθμό του εργαζόμενου δυναμικού της χώρας; Έχουν αντιληφθεί οι κυβερνώντες ότι ακολουθώντας «τυφλά» τις επιταγές της τρόικας θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της ανεργίας μετά τις απολύσεις στο Δημόσιο;» αναφέρει ο κ. Χαϊκάλης.

Μάλιστα ο ίδιος ρωτά να μάθει «Τι θα γίνει όταν το μεγαλύτερο ποσοστό εργατικού δυναμικού της χώρας είναι άνεργοι; Μήπως με αυτό τον τρόπο θα έχουμε ανάπτυξη ή μήπως έτσι θα αυξηθούν τα έσοδα από την φορολόγηση και τα χαράτσια;»

«Πρέπει να μπει ένα τέλος στην κοροϊδία του ελληνικού λαού. Η μόνη διέξοδος είναι όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, μακριά από κομματικές ταυτότητες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες να συμπορευθούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες που έχουμε και πρόγραμμα και λύσεις» κατέληξε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.