«Είμαστε πραγματικά στην κόψη του ξυραφιού», υποστήριξε σήμερα σε συνέντευξή της στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «ο μέσος νοικοκύρης έχει εξαντληθεί πλήρως. Ο νοικοκύρης δεν εμπιστεύεται το κράτος» και πρόσθεσε ότι «Έχουμε μαύρη οικονομία που ανθεί και λουλουδίζει».

Ταυτόχρονα, όπως ξεκαθάρισε «δεν είμαστε καλοί γιατί όταν φτάνουμε 3,5 χρόνια μετά και δεν έχουμε κάνει τίποτα, βεβαίως δεν είμαστε καλοί».

Στη συνέχεια, η κυρία Μπακογιάννη ξεκαθάρισε ότι από την αρχή έπρεπε να έχει γίνει αναδιάρθρωση του Δημοσίου. «Βεβαίως πονάει αλλά έπρεπε να έχει γίνει», σημείωσε. Και πρόσθεσε ότι «ξέρω ότι η Δημοτική Αστυνομία όταν μπήκαν αυτά τα παιδιά είχαν ένα πτυχίο, δύο γλώσσες».

Μίλησε και για τη φοροδιαφυγή λέγοντας ότι «δεν έχει νόημα να γεμίσουν οι φυλακές κόσμο. Πρέπει να δώσουν τα χρήματα οι οφειλέτες. Πρέπει να μειωθούν οι εισφορές για να πληρώσει ο κόσμος» και πρότεινε τη μείωση των φορολογικών συντελεστών και μείωση φόρου πολυτελείας γιατί ο κόσμος, όπως είπε, δεν αντέχει άλλα μέτρα.