Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής απέστειλε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζητώντας του να «καλέσει συγκεκριμένα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας έτσι ώστε να διευκρινίσουν, εάν εμμένουν στους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς που εκτόξευσαν εναντίον της».

Αναλυτικά η επιστολή: 

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Εδώ και αρκετούς μήνες δέχομαι μια πρωτοφανή και χυδαία προσωπική επίθεση σε σχέση με την διαδικασία που τηρήθηκε για την πρόσληψή μου στο δημόσιο, όπου υπηρετούσα πριν εκλεγώ Βουλευτής Ν. Κοζάνης.

Πριν από αρκετούς μήνες αναρτήθηκαν συκοφαντικά δημοσιεύματα σε αναξιόπιστες, ανώνυμες και προπαγανδιστικές ιστοσελίδες και ιστολόγια, εμφανώς προσκείμενα ιδεολογικά στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Πριν περίπου από ένα μήνα, το μέλος του Κοινοβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φωτεινή Πιπιλή, κατά την συζήτηση μας σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού Πανελλαδικής εμβέλειας μου επιτέθηκε προσωπικά με υποτιμητικά σχόλια και αμφισβήτησε ευθέως την διαδικασία διορισμού μου στο δημόσιο μέσω των διαγωνισμών ΑΣΕΠ και των αξιοκρατικών διαδικασιών.

Χθες, ο κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, επίσης μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας για τη συζήτηση του σχεδίου νόμου «φορολογία εισοδήματος, επείγοντα μέτρα εφαρμογής του ν. 4046/2012 και άλλες διατάξεις» ,μου επιτέθηκε και με προσέβαλε με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς και ύβρεις ενώ παράλληλα κινήθηκε απειλητικά εναντίων μου μέσα στο Κοινοβούλιο και με χαρακτήρισε «διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ», αμφισβητώντας εκ νέου τον διορισμό μου με αξιοκρατικά κριτήρια και διαδικασίες μέσω της διαδικασίας του ΑΣΕΠ.

Επειδή, η συκοφαντία και το ψεύδος έχουν και τα όρια τους, ενώ η παραπληροφόρηση γίνεται εκ του πονηρού, αιτούμαι σύμφωνα με το άρθρο 77 παρ. 4δ και 4ζ όπως καλέσετε τα μέλη του Κοινοβουλίου που προανέφερα να σας διευκρινίσουν, εάν ακόμη οικειοποιούνται τα λεγόμενα τους. Εάν τα αποδέχονται οφείλουν να αποδείξουν τα λεγόμενα τους με στοιχεία, αλλιώς οφείλουν να ζητήσουν δημοσίως και εγγράφως συγνώμη. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρησιμοποιήσω όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια και να σταματήσει η προσβολή της προσωπικότητας μου και της επαγγελματικής μου πορείας.»