Την απάντησή του σε όσους έλεγαν ότι η δική του πρόσληψη στην ΕΡΤ ήταν ρουσφετολογική έδωσε από το βήμα της Βουλής ο Σίμος Κεδίκογλου, λέγοντας «μιλάω τρεις γλώσσες και εργαζόμουν στα διεθνή καλύπτοντας τον πόλεμο στον Κόλπο του Περσικού από τις 6 το πρωί».

Επανέλαβε ότι η αναδιάρθρωση της ΕΡΤ δεν μπορούσε να γίνει εν λειτουργία, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ήταν εντελώς αδύνατο. Δεν μπορούσε να εφαρμοστεί ούτε το ηλεκτρονικό παρουσιολόγιο». 

Υπενθύμισε ότι ως τομεάρχης της αντιπολίτευσης αποκάλυψε την υπερκοστολογημένη αγορά του Champions League και τόνισε «ως υφυπουργός προσπάθησα να σταματήσω αυτό που είχα καταγγείλλει όταν ήμουν στην αντιπολίτευση». 

«Όταν πρέπει η ίδια νομική υπηρεσία που έκλεισε τη συμφωνία, να την καταγγείλει κιόλας, κι όταν δεν μπορείς να αλλάξεις αυτή τη νομική υπηρεσία, πρέπει να τα αλλάξεις όλα εκ βάθρων», είπε σε έντονο τόνο απαντώτας σε ερώτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που από τα έδρανα του φώναξε «Ποιος φταίει»; 

«Πιθανότητα ριζικών αλλαγών εν λειτουργία δεν υπήρχε» επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας: «Οποιαδήποτε απόπειρα αλλαγών ουσιαστικά έθετε εκτός λειτουργίας την ΕΡΤ. Οι τηλεθεατές στερήθηκαν έξι μήνες την ΕΡΤ λόγω των απεργιών που κήρυττε η ΕΣΗΕΑ επειδή τολμήσαμε την αλλαγή του μισθολογίου των δημοσιογράφων. Έχετε δει εσείς απεργία επειδή αυξάνονται οι μισθοί; Κι όμως γίνεται. Το έκανε η ΕΣΗΕΑ με την ΕΡΤ», κατέληξε.