Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, επισκέφτηκε σήμερα οινοποιητική μονάδα στην περιοχή της Νεμέας, τονίζοντας την ανάγκη αξιοποίησης των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.

«Όσοι αξιοποιούν τις δυνατότητες της Ελληνικής γης και παράγουν ποιοτικά προϊόντα, με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα, δείχνουν ένα νέο δρόμο και εμπνέουν τους Έλληνες. Ενισχύουν την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, αλλά και την ελκυστικότητα της χώρας μας. Συμβάλλουν στην ανάπτυξη σύγχρονων και θεματικών μορφών Τουρισμού, όπως είναι ο γαστρονομικός και ο οινικός Τουρισμός» ανέφερε.

«Πέρα όμως απ’ όλα αυτά, με τις κατάλληλες ενέργειες, μπορούμε να πετύχουμε να αξιοποιούνται τα ελληνικά προϊόντα από τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις, μέσα από τη δημιουργία ενός ιδιότυπου τουριστικού καλαθιού που θα είναι πρέσβης της ελληνικής παραγωγής. Ένα από αυτά τα τοπικά προϊόντα βεβαίως είναι και το εμφιαλωμένο ελληνικό κρασί, που είναι ένας πολύ καλός εκπρόσωπος της χώρας μας στο εξωτερικό» πρόσθεσε.