Συνάντηση είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος στο γραφείο του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, μετά από σχετικό αίτημά του.

Το πρόγραμμα αξιοποίησης των ελεύθερων χώρων της Αττικής, παρουσίασε στον υπουργό Εθνικής Αμυνας, ο νομάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, εμπλέκεται στο ζήτημα αυτό που έχει να κάνει με τη βελτίωσης της ποιότητας της ζωής των πολιτών, λόγω των στρατοπέδων που δεν είναι χρήσιμα και κρίσιμα για την άμυνα και αποδίδονται στις τοπικές κοινωνίες. Παράλληλα, δήλωσε την ετοιμότητα του υπουργείου να στηρίξει κάθε ολοκληρώμενη και δημιουργική πρόταση, προς την κατεύθυνση αυτή, η οποία αφορά και στο ζωτικό χώρο του Αττικού Νοσοκομείου.

Ο κ. Βενιζέλος διευκρίνισε ότι συνάντησε τον κ. Σγουρό με την ιδιότητά του, του νομάρχη, έπειτα από αίτημά του με το θεσμικό του ρόλο ως υπουργός Εθνικής Αμυνας. Ασφαλώς ως βουλευτής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ θέλω να κερδίσει τις εκλογές. Οσον αφορά στον έτερο υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Κικίλια ο υπουργός δήλωσε ότι δεν έχει ζητήσει να συναντηθεί μαζί του.