Γράφει η Τιτίκα Ανουσάκη
 
Άμεση ήταν η αντίδραση του Ευάγγελου Αντώναρου στο σημερινό παραπολιτικό της εφημερίδας τα Νέα που ανέφερε πως ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος συναντήθηκε με τον διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ
 
Ο κ. Αντώναρος μάλιστα αναφέρει πως τον Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ξέρει καν προσωπικά ενώ αφήνει σαφείς αιχμές για προβοκάτσια. 
 
 
Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων ο Νίκος Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε δύο φορές στο  ξενοδοχείο Ο&Β στο Μοναστηράκι «με στελέχη που ανήκουν στη φράξια των καραμανλικών. Τη μία φορά ήταν με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη και την άλλη με τον Βαγγέλη Αντώναρο» και αναρωτιέται «Καραμανλική Αριστερά;». 
 
Είναι γεγονός πάντως πως εδώ και αρκετούς μήνες επιχειρείται από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα να καλλιεργηθεί ένα φλερτ ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την καραμανλική πτέρυγα της δεξιάς παράταξης αλλά και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό. 
 
Πολλοί έσπευσαν να «φουντώσουν» τα σενάρια αυτά από τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα του Μεγάρου Μουσικής και μίλησε για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή σε εκδήλωση στη μνήμη του. 
 
Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ με άνοιγμα προς τον κεντροδεξιό χώρο έχει πολλές φορές μεταφραστεί τεχνηέντως ως «καραμανλική συνιστώσα» ενώ δηλώσεις στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης φιλικά διακείμενες προς «καραμανλικά» στελέχη συχνά μεταφράζονται ως εναγκαλισμός...
 
Όπως διαφαίνεται συγκεκριμένοι πολιτικοί κύκλοι επιχειρούν να εκμεταλλευθούν το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ και να το μετατρέψουν ακόμα και σε ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας θέλοντας να προκαλέσουν ρήγμα και αναταραχή στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. 
 
Ενδεικτική είναι άλλωστε και η σημερινή απάντηση του Ευάγγελου Αντώναρου ο οποίος ευθέως κάνει λόγο για προβοκάτσια
 
Προφανώς όμως το όνομα Καραμανλή φοβίζει πολλούς στο πολιτικό-εκδοτικό σύστημα...