Για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, την δόση αλλά και την διαθεσιμότητα μίλησε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Για να μην ταΐζουμε το θηρίο εμείς ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, αρνούμαστε να κάνουμε διαφήμιση στη Χρυσή Αυγή. Αρνούμαστε να σχολιάσουμε. Δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, την ώρα που αναστέλλεται το σύνταγμα της Ελλάδας και τα νομοθετήματα γίνονται πράξεις νομοθετικού περιεχομένου», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος στο ραδιόφωνο της Real και συνέχισε:

«Θα εμφανίζεται αυξημένο το φαινόμενο στις δημοσκοπήσεις, όσο το προβάλουν».

Σε σχέση με την δόση, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι «όλο το παιχνίδι με τις δόσεις είναι ένα μαϊμού παιχνίδι. Αν δεν δώσουν τα 2 δισ. αυτά δεν θα εισπράξουν οι κερδοσκόποι τα ομόλογα που λήγουν, τα οποία είναι ακούρευτα. Ας μην τα πάρουμε τα λεφτά και ας μην πληρωθούν τα ομόλογα. Και μετά να δούμε τι θα γίνει. Αυτά τα λεφτά δεν πάνε σε μισθούς και συντάξεις. Στην τσέπη τους πάει. Αυτά τα καουμποϊλίκια της τρόικα να τ’ αφήσουν».

Ο κ. Καμμένος σχολίασε και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι «εμείς ζητάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στις θέσεις που είχε πριν τις εκλογές.