current views are: 4

6 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση04:43

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κίνα

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της αντιπροσωπείας των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κομμάτων στην Κίνα.

Δημοσίευση 04:43’
αρθρο-newpost

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της αντιπροσωπείας των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κομμάτων στην Κίνα.

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της αντιπροσωπείας των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κομμάτων στην Κίνα.

Ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Διεθνών Σχέσεων του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, Li Jinjun και συζήτησαν για την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση αλλά και τις αλλαγές που συντελούνται στην Κίνα.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο των επαφών του στην Κίνα, ο κ. Ανδρουλάκης:

Συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Ανθρωπίνων Πόρων και Κοινωνικής Ασφάλισης Tan Zhonghe και συζήτησαν για την εμπειρία της Κίνας και τις ακολουθούμενες πρακτικές σχετικά με την προώθηση της απασχόλησης και της επαγγελματικής κατάρτισης.

Συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου Chen Guomin και συζήτησαν για την εξωτερική πολιτική της Κίνας και την ειρηνική της ανάπτυξη.

Συνάντησε νέους πολιτικούς από το Διεθνές Τμήμα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας για το “Κινέζικο Όνειρο”.

Επισκέφθηκε την επαρχία Σάντονγκ και το Κέντρο Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, όπου συναντήθηκε με τον Yan Shiyuan, μέλος της Μόνιμης Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας στην Επιτροπή της Σάντονγκ και Υπουργό του Τμήματος Ενωμένου Μετώπου Εργασίας.

Επισκέφθηκε μειονότητες στην επαρχία Γιουνάν, στην Αυτόνομη Νομαρχία Νταλί και στην πόλη Tengchong και ενημερώθηκε για τις πολιτικές στήριξής τους από την κυβέρνηση της Κίνας. Επίσης, συναντήθηκε με τον Qiuhe, Αναπληρωτή Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας της Επαρχίας Γιουνάν.


σχετικα αρθρα