Με την παραίτηση Σταυρίδη, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι καταγγελίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων για ανεπάρκεια, κακοδιοίκηση, διαπλοκή και διαφθορά σε ό,τι αφορά το ΤΑΙΠΕΔ, υποστήριξε η βουλευτής Κοζάνης του κόμματος Ραχήλ Μακρή.

«Οι μηχανές του Learjet ανάγκασαν τον κ. Στουρνάρα να παραιτήσει τον διαχρονικά κομματικό εκλεκτό», σχολίασε χαρακατηριστικά, τον οποίο όπως σημειώνει έχει καταγγείλει επανειλημμένως στη Βουλή.

«Αυτά που επισημαίναμε και καταγγείλαμε εδώ και ένα χρόνο έρχεται να επιβεβαιώσει η πραγματικότητα, πίσω από την οποία τρέχουν ασθμαίνοντας και αγκομαχώντας ο κ. Σαμαράς και οι υπουργοί του, προσπαθώντας με σπασμωδικές κινήσεις να καλύψουν τα αδικαιολόγητα. Αυτούς τους "τζαμπατζήδες" τους δέχεται το κυβερνητικό επιτελείο, το οποίο πιστεύει ότι με παραιτήσεις θα διαγραφούν οι όποιες ποινικές ή άλλες ευθύνες φέρουν, όσοι χαρίζουν δημόσια περιουσία για μικρά ή μεγάλα "δωρεάν" ταξίδια, προσφορά των αγοραστών», δήλωσε η βουλευτής και στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από την κυβέρνηση να ανακαλέσει όλες τις ενέργειες του μέχρι πρότινος προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ και να αποδώσει πλήρη διαφάνεια.