Την ικανοποίησή του για την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου «για την υπόθεση των πλαστών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και για την προσπάθεια κουκουλώματος των ποινικών ευθυνών εκείνων που μας έσπρωξαν στα νύχια της τρόικας και οδήγησαν σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό» εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

 Ο κ. Καμμένος με δήλωσή του αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ υποστήριξε ότι «ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να μάθει όλη την αλήθεια» και ανέφερε ότι τις σχετικές καταγγελίες της κ. Γεωργαντά δεν τις πρόβαλαν ποτέ τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

 Είπε επίσης ότι το κόμμα του από την πρώτη στιγμή ανέδειξε μέσα στη Βουλή «το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ» και αποκάλυψε «τη συγκάλυψη που παρέχουν η συγκυβέρνηση και ο διορισμένος υπουργός Οικονομικών σε εκείνους που φέρουν βαρύτατες ευθύνες σε βαθμό κακουργήματος».

Παράλληλα ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι από τις 13 Αυγούστου ζήτησε την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου όταν η κ. Ζωή Γεωργαντά «προέβη σε πρωτοφανείς καταγγελίες για τη στάση της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση και για τις προσπάθειες απόκρυψης της αλήθειας, ώστε να μη λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι».