Επέκρινε σφόδρα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πολυκλινική Αθηνών, που διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις «ντροπή» και έκανε λόγο για «φασαρία επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό».

«Κάνετε όλη αυτή τη φασαρία επειδή θα πάτε από την Ομόνοια στο Ευαγγελισμό. Σιγά τα ωά, καταντάει ντροπή πια!Έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι εργαζόμενοι στην Πολυκλινική από την 1η Σεπτεμβρίου τίθενται σε διαθεσιμότητα και οι οργανικές θέσεις τους καταργούνται, ενώ το νοσοκομείο κλείνει, για να ξανανοίξει ως αστικού τύπου κέντρο υγείας.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας οι εργαζόμενοι της Πολυκλινικής θα επανέλθουν στην εργασία τους 16 ημέρες μετά στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι οι κινητοποιήσεις δεν γίνονται από τους εργαζόμενους, αλλά από συνδικαλιστές του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.