Ξένους ευρωβουλευτές συνάντησε ο Κούρκουλας

Ξένους ευρωβουλευτές συνάντησε ο Κούρκουλας

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας συναντήθηκε, σήμερα, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με αντιπροσωπεία Ευρωβουλευτών από την Επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
 
Ο κ. Κούρκουλας ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής για τις πολιτικές προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας, το α’ εξάμηνο του 2014, και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η Επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι η πρώτη που επισκέπτεται την Ελλάδα ενόψει της επικείμενης Ελληνικής Προεδρίας.
 
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη προσπάθεια που έχει καταβάλει ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια για να εξέλθει από την κρίση και στη σημαντική βελτίωση που έχουν παρουσιάσει τα μακροοικονομικά μεγέθη
 
Αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, o κ. Κούρκουλας υπογράμμισε ότι το στοίχημα σήμερα είναι η επανατοποθέτηση της ευρωπαϊκής ιδέας στη καρδιά και το μυαλό των ευρωπαίων πολιτών, ενώ δήλωσε ότι θα αποτελούσε όνειδος η επικράτηση στις ευρωεκλογές αντιευρωπαϊκών δυνάμεων.
 
Η αντιπροσωπεία των Ευρωβουλευτών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς Malcolm Harbour, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα, όπου έχει επαφές με μέλη της Κυβέρνησης και με φορείς της αγοράς.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο