Μήνυμα στον Γ. Καμίνη έστειλε ο δήμαρχος του Παρισιού Μπερτράν Ντελανοέ. Εύχεται καλή επιτυχία στον υποψήφιο Δήμαρχο για τον β΄γύρο των δημοτικών εκλογών και συμπληρώνει:

«Ο Γιώργος Καμίνης έχει φιλοδοξίες για την πόλη του και είναι αποφασισμένος για καθημερινή δράση για τους συμπολίτες του. Η προηγούμενη ιδιότητά του, ως Συνηγόρου του Πολίτη, του επιτρέπει να γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους προκειμένου να υπερασπιστεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντά τους. Το πρόγραμμά του για την Αθήνα είναι ρεαλιστικό και φιλόδοξο. Συνδυάζει τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης για τις οποίες οι προοδευτικές δυνάμεις μπορούν να είναι υπερήφανες. Συνδυάζει επίσης την πλούσια ιστορία της ελληνικής πρωτεύουσας με τα σύγχρονα στοιχεία, που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή της.

Η Αθήνα, είμαι πεπεισμένος, έχει ανάγκη από έναν δήμαρχο τέτοιου βεληνεκούς. Έχει ανάγκη από έναν δήμαρχο, ο οποίος θα μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της σημερινής Αθήνας, έτσι ώστε η Αθήνα να γίνει και πάλι μία σύγχρονη, διεθνής μητρόπολη, με σεβασμό στο περιβάλλον».