«Ο Έλληνας Υπουργός των Εξωτερικών έσπευσε να προκαταλάβει ακόμη και την απόφαση του ΟΗΕ σχετικά με την επέμβαση στην Συρία» δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Μέρας, Γιώργος Νούλας προσθέτοντας ότι «η σύρραξη στην Μεσόγειο θα κτυπήσει στην καρδιά της την εθνική προσπάθεια να βγούμε από την στενωπό στην οποία το κόμμα του κυρίου Βενιζέλου και ο ίδιος προσωπικά οδήγησαν την χώρα».

«Η ραγδαία παράλογη και κερδοσκοπική αύξηση του πετρελαίου σε συνδυασμό με την αύξηση του κόστους μεταφορών θα πλήξει και την Ελλάδα. Επιπλέον, η τουριστική βιομηχανία θα υποστεί ανυπολόγιστες συνέπειες» ανέφερε ο κ. Νούλας επισημαίνοντας ότι «αντί όλα αυτά να μπουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, με τις ΗΠΑ και τους συμμάχους μας βιαζόμαστε να δείξουμε ότι αποτελούμε πειθήνια όργανα και εκτελεστές όχι απλά των εντολών (που δεν έχουν καν δοθεί ακόμη!!!)αλλά των ενδόμυχων σκέψεων και θελήσεων του παγκόσμιου οικονομικού ιμπεριαλισμού».
 
«Στις κρίσιμες αυτές ώρες θα μπορούσε να αναδειχθεί η χώρα μας με όπλο την γεωστρατηγική της σημασία ως παράγοντας ειρήνης και οικονομικής ευημερίας των λαών της λεκάνης της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Αντί όμως αυτού οι υποτελείς γίνονται με κάθε ευκαιρία Βασιλικότεροι του Βασιλέως, προσδοκώντας προσωπικά οφέλη σε βάρος της εθνικής μας ταυτότητας» κατέληξε ο κ. Νούλας.