ΔΕΘ, Συρία και αμυντική βιομηχανία στη νέα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου

ΔΕΘ, Συρία και αμυντική βιομηχανία στη νέα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου

Νέα συνάντηση θα έχουν το απόγευμα της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει συζήτηση για όλα τα «καυτά» μέτωπα της κυβέρνησης, τις επόμενες ημέρες.

Στο τραπέζι της συνάντησης, που θα αρχίσει στις 18:00, θα είναι οι χειρισμοί στο ζήτημα της Συρίας, ενόψει και του ταξιδιού του υπουργού Εξωτερικών στην Αίγυπτο την Πέμπτη.

Παράλληλα, βασικό αντικείμενο θα είναι και η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης που ανοίγει τις πύλες της στις 7 Σεπτεμβρίου, την ώρα που κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις κοινωνικών ομάδων (Δημόσιο, Παιδεία, Υγεία) λίγες μόλις μέρες πριν από τη νέα άφιξη των εκπροσώπων της τρόικας.

Οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος αναμένεται να συνεχίσουν τη συζήτηση της περασμένης Πέμπτης για το μέλλον της αμυντικής βιομηχανίας (ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ). Υπενθυμίζεται ότι Γιάννης Στουρνάρας και ο Χρήστος Σταϊκούρας, παρουσίασαν στον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης  στην τελευταία τους συνάντηση τα εναλλακτικά σχέδια για κάθε εταιρία που αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή περίπτωση, με τις τελικές αποφάσεις να αναμένονται στα επόμενα εικοσιτετράωρα. 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο