Παπαδημούλης: Όσο πιο γρήγορα φύγει η κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο

Παπαδημούλης: Όσο πιο γρήγορα φύγει η κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο

Την εκτίμηση ότι από τον Οκτώβριο και μετά ανοίγει μια περίοδος που θα έχει έντονα τα χαρακτηριστικά της προεκλογικής μάχης εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

«Από τον Οκτώβρη και μετά έως και το αργότερο το Φεβρουάριο του 2015 που τελειώνει η θητεία του σημερινού προέδρου της Δημοκρατίας, το ενδεχόμενο των εκλογών είναι ορθάνοιχτο. Κανείς δεν μιλάει για κυβέρνηση τετραετίας. Και όποιος το λέει, τον αντιμετωπίζουν περίπου ως γραφικό», παρατήρησε ο κ. Παπαδημούλης.

Επεσήμανε ακόμη ότι «όσο πιο γρήγορα φύγει η κυβέρνηση με τις κάλπες, τόσο το καλύτερο για τη χώρα και την οικονομία και για αυτούς οι οποίοι είναι τα θύματα του μνημονίου».

Υπογράμμισε ωστόσο ότι η κυβέρνηση «δεν θα φύγει από μόνη της» και γι’ αυτό, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να «σπρώξει» περισσότερο, πείθοντας ότι είναι μια πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση.

Σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι αυτές προκαλούνται από «τα συντρίμμια που προκαλεί η κυβερνητική πολιτική», ξεκαθαρίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση «δεν πατάει κουμπιά για να οργανώνονται οι κοινωνικές κινητοποιήσεις και δεν πιστεύει στον κομματικά εξαρτημένο συνδικαλισμό».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο